Lukijat

Sivun näyttöjä yhteensä

I♥U pandat

tiistai 21. kesäkuuta 2011

Pitkä teksti.

Moikkelis pandat!


En ole kirjoittanut paljoakaan nyt blogia mutta nyt kerron mitä nyt on panfussa tapahtunut.


Pingoon laskuvarjo hyppy on mennyt loistavasti jos ei lasketa sitä kun Maxin päälle tuli sitä jäätelöä, mutta ei se ollut paha mutta hän varmasti ajatteli että hänen hattuunsa no.. Lintu tehnyt jotain tai Pingoo. 


Pian myös tulee kemut! Huomenna alkaa hurjat kemut. Juhlat pidetään juhlasalissa. Manny muuttaa lattian jääkoneella jääksi. Sitten Pingoo ja hänen perheensä näyttää miten etelämantereella rokataan!
Ja juhlasalissa täytyisi silloin näyttää tältä:

Koko viikko on bileviikko! Sitten Lili on kiinnostunut tulevasta muodista ja haluaakin nyt selvittää mikä teidän keskuudessa on IN ja OUT? Ja nyt te/me saadaan osallistua tuomarointiin ja päättää, kuka meistä pandoista on osannut yhdistellä itselleen hulluimman naamiaisasun.


Sitten Max luulee että hänen asunsa voittaisi ja se nyt näyttäisi tältä.Hän varmasti haluu voittaa tän kisan mutta mehän ollaan tuomareita, eiks niin? wink

Mitä te laitatte? Olisi kyllä kiva jos saisi kaikki olla vaikka tää koko viikko kultapandoja koska sitten varmasti tekisi paremman asun. Mutta kyllä varmasti tavallisena pandanakin voi saada jotain aikaseksi.


Tänään muuten on kesäpäivänseisaus. Tiedättekö mitä se tarkoittaa? Se tarkoittaa että.... * Rumpujen pärinää*  Että on vuoden pisin päivä! Nyt voikin ulkona leikkiä ja huhtoa tosi KAUVAN! Mitä te aiotte tehdä tänään? Leikkiä ja huhtoa kannattaa koska sitten ei tartte lopettaa niin nopeeta. 


Muuten mulle on tullut....


40 Lukijaa! 


Kiitos! Sitten on kyselyyn vastattu hyvin. Kaikki haluavat kilpailun. Mutta eniten vastattu " Voishan se olla kivaa.. Mutta ekana haluaisin tietää minkälainen " Hmm.. Nyt voisin laittaa kyselyn mihin laitan joitain kilpailuja ja sitten te vastaatte. Ja se missä on enemmän ääniä niin se kilpailu on! Täytyisi nyt vain miettiä mikä olisi Palkinnoksi.  


Muuten oletteko jo mennyt lukemaan Punnin haastattelua? Hänen reporttaasi oli haastattelu meille kaikille. 
Kaksi haastattelua tai.. 20 haastattelua xD Jos kommenteista otetaan. Vaikka kommenteissa oli 23 kommenttia niin jotkut ei ees vastannut mun mielestä siihen vaan puhui jotain muuta. Ja sitten laitoin muistaakseni ton Ellan ja Maxin tekemän haastattelun Punnille niin aika monet oli vastannut. 


Tästä tulikin aika pitkä teksti! Mutta se vielä jatkuu :)


Partiossani on 4 partiolaista. Kiitos. Toivon lisää :) Ja sitten Panfu partion sanomissa on tulossa "Ollaan kilttejä suosituille!" Eli tässä kuva.
Sitten tää kuva tulee varmaan kalenteriin tai johonkin toiseen juttuun. Mutta nyt kerron mitä niinkun tosta jutusta. Eli Max,Ella ja Kamaria on suosittuja vai mitä? Niin jotkut pandat juoksee heidän luokse ja menee päälle ja huutaa koko ajan: Mä haastattelen teitä! Miksette vastaa mulle?! Tulkaa nyt ! Saanko ilmaisen kultapandan koko vuodeksi tai kuukaudeksi!? 


Jotain tollasta. Niin ollaan kilttejä heille. Tämä on Panfu partiossa. Eli partiolaiset voisivat kertoa panfussa aina että emme menisi päälle ja huutaisi heille vaan oltaisiin rauhassa. Myös muutkin voivat tulla tähän. Eli tämä on myös tarkoitettu kuukauden bloggareille ja ihan bloggareille.
Tässä kalenteri tuosta kuvasta. Toivottavasti tykkäätte :)
Taidan laittaa tämän kalenterin blogiin. Vaihdan varmaan kuvaakin joskus.  


Toi voi vaikka olla koko vuodeksi! Siinä on kaikki kuukaudet vain Englanniksi. Janyary on tammikuu. February on helmikuu. March on maaliskuu. April on huhtikuu. May on toukokuu. June on kesäkuu. July on heinäkuu. August on elokuu. September on syyskuu. October on lokakuu. November on marraskuu ja December on joulukuu. 


Tuli tästä kyllä pitkä teksti. No nyt lopettelen ja laitan sen kyselyn että mikä kilpailu olisi. 
Lämpöisin tassuin, LauraGirl Ja Lola!

3 kommenttia:

 1. Hmm... Jotain blogissasi on... Noh en keksi muutakaan, se on vain yksinkertaisesti HIENO. :) Mun mielestä sä kirjoitat sellaisia postauksia joita on kiva lukea, ja ne ovat sopivan pituisia. Ja keksit aina kaikkea kivaa blogiisi. Minusta sinulla ei ole yhtään paranneltavaa.

  Hmm... Tulipas outo kommentti, mutta oli vain pakko huomauttaa tämä! :D


  -Anzu

  VastaaPoista
 2. Anzu: Kiitti. Tosta tekstistä tuli aika pitkä muuten.

  Hannispanda: Joo. Meillä on samanverran.

  VastaaPoista

Sano muikku!